FANDOM


De Ruimte Reclame Campagne is het plan om zoveel mogelijk mensen van het bestaan van de Ruimte Kolonisatie Wiki op de hoogte te stellen. Daarnaast moeten we ook de mensen enthousiast maken over het koloniseren van de ruimte.

Via de Space Map kunnen we iedereen kennis laten maken met hoe het Zonnestelsel en de Ruimte eruit zien. We hebben véél meer Deelnemers nodig,en uiteindelijk zullen we ook moeten fondswerven. Er moeten zoveel mogelijk mensen op deze wiki meedoen en meepraten; hoe meer deelnemers,des te sneller we écht iets kunnen bereiken.

De social media kan goed van pas komen bij beide; zowel de reclame als het fondswerven. Wat betreft het fondswerven,kan er misschien ook gekeken worden naar mogelijke Lidmaatschapskosten. Op deze manier heeft de Ruimte Kolonisatie Wiki altijd inkomsten. Maar dit is pas voor over een langere tijd,en misschien hoeft het wel helemaal niet! Het grote geld zit bij de bedrijven,daar moeten we ons ook op richten. Er zullen zonder twijfel bedrijven zijn die willen investeren in de Ruimtevaart.

Het kan mogelijk zijn dat de Ruimte Kolonisatie Wiki een deal sluit met enkele telecom/internetproviders. Deze steunen RKW dan met een jaarlijkse bijdrage/subsidie. Als wederdienst mogen zij gebruik maken van de Exploration Sattelites en de supercomputers op de Ruimte Koloniën,om ook in de koloniën een dekkend communicatie-netwerk te kunnen garanderen.

Lees verder bij; Fondswerving

English; Space advertising campaign

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.